×

اطلاعات جستجو "Enter"فشار دادن

نام رابط: جعفر اصغرپور

Correspandent name: Jafar Asgharpour

دسترسی: https://pharmacy.iums.ac.ir

نام و نام خانوادگی نام کمیته و جایگاه

جعفراصغرپور

برنا ناظم

سرپرست اول

سرپرست دوم

عارفه حسینی روابط عمومی

لاله احدیان

ساناز منصوری

اخبار و رویداد(عمده مسئولیت)

اخبار و رویداد

شراگیم جوهری برگزاری کنگره و وبینار
پویا نوروزی هنرهای دیجیتال
روژین ایتی زبان

بیتا تاجرباشی

یاسمن فتحی

نشریه( عمده مسئولیت)

نشریه

یلدا مداح

یگانه شاه کرمی

پژوهش(عمده مسئولیت)

پژوهش

 

شروع فعالیت: شهریور 1399

شرح فعالیت ها
وبینار های کنگره

عنوان پنل: Nutraceutical

سخنران: دکتر مهسا صابرنوایی

در سومین همایش سالیانهI PharmS پنلی با حضور دکتر مهسا صابرنوایی ؛ عضو هیئت علمی گروه فارماکوگنوزی و بیوتکنولوژی دانشگاه علوم پزشکی ایران با موضوعNutraceutical برگزار شد. دکتر صابرنوایی علت انتخاب موضوع را ظهور بیماری های جدید بدون درمان و استفاده از  Nutraceutical ها برای جلوگیری از این موضوع بیان کردند. ایشان در سخنانشان اشاره کردند در واقع Neutraceutical از دو بخشpharmaceutical وNeutrition  تشکیل شده است.یکی از مهم ترین دسته بندیهایNeutraceutical  ها دو دسته‌یpotential وstablished  است.دسته ی اول یعنی potential ها دسته‌ای هستند که بصورتtrial clinical  روی آن‌ها کار نشده و دسته ی دوم یعنیestablished  ها این پروسه را طی کردند و اثرات بالینی آن‌ها ثبت شده است.از نمونه های این مواد می توان به chondroitin , Glucosamine و DHA اشاره کرد که در پیشگیری و درمان بیماری استفاده می شوند.بحث دیگری که در این حوزه بیان شد Nutricosmetics می باشد که در واقع خوراکی هایی هستند که روی زیبایی اثر دارند (مواد موثر بر روی پوست ) و بصورت اشکال مختلف دارویی وجود دارند.در پایان نیز ایشان به بازار بزرگ و بکر نوتراسیوتیکال ها اشاره کردند که جایگاه کار و درآمد زیادی برای فارغ التحصیلان داروسازی وجود دارد.

عنوان پنل: جایگاه سلول های بنیادی در درمان بیماری های

سخنران:دکتر مرجان شریعت پناهی

پنل های تیم دانشجوییIPharms در سومین همایش سالیانه ی خود؛ پنلی با حضور دکتر مرجان شریعت پناهی؛ عضو هیات علمی گروه داروشناسی و سم شناسی دانشگاه علوم پزشکی ایران با موضوع  "جایگاه سلول های بنیادی در درمان بیماری هایNeurodegenerative   " برگزار کرد.سلول بنیادی به طور عام ، سلولی است که توان خود نوزایی  و ظرفیت تولید انواع دیگر سلولی را داشته باشد. تقسیم بندی متفاوتی برایstem cellها وجود دارد آنها می توانند بر اساس توانائیشان تقسیم بندی شوند و در گروه  Unipotent وPluripotent ; totipotent ; Oligopotrnt ; Multipotent  قرار گیرند.  یا بر اساس منشا تقسیم شوند و در گروه هایInfant  ; Fetus ; Embroys وAdult قرار می گیرند.استفاده از سلول های بنیادی جنینی انسان به دلیل مسائل اخلاقی و مخالفتهای عمومی-  مذهبی با محدودیت مواجه است.از محدودیتهای دیگر این سلولها احتمال پس زدگی آن ها یعنی ناسازگاری آنتی ژن های آنها با آنتی ژن های گیرنده است. از طرفی این سلول ها به علت پرتوانی زیادpluripotenty امکان ایجاد تومور را افزایش میدهند.بعد از تزریق سلولهای بنیادی،  cell stem ها به همه نقاط بدن مهاجرت می نمایند، ولی باتوجه به آزادسازی سیگنالهایی توسط فاکتورهای رشد و کموکینها درمنطقه آسیب دیده، بطور اختصاصی به منطقه ضایعه مهاجرت مینماینداکثرمطالعاتاستمسلتراپی در مدل های حیوانی بیماریهای نورودژنراتیو می باشند. بنابراین ، هنوز اطلاعات کمی در مورد نتیجه بالینی و بی خطر بودن درمان طولانی مدت  با سلول های بنیادی در انسان وجود دارد.

عنوان پنل: مونوکلونال آنتی‌بادی‌ها

سخنران: دکتر هما فقیهی

در سومین روز از سومین همایش سالیانهIPharmS، پنلی با حضور سرکار خانم دکتر فقیهی هیئت علمی گروه فارماسوتیکس دانشکده داروسازی ایران با موضوع مونوکلونال آنتی‌بادی‌ها و با تلاش دانشجویانIPharmS دانشگاه ایران برگزار شددر ابتدا مقدمه ای در رابطه با توسعه نسل مونوکلونال آنتی بادی‌ها برای کاهش عوارض جانبی با حفظ اختصاصیت آن‌ها، هم چنین روش های تولید، انواع و چشم انداز موجود برای آن‌ها بیان کردند ودر ادامه به بررسی فرایند های تولید مونوکلونال آنتی بادی ها که شامل دو  بخش بالادستی و پایین دستی می باشند پرداختند. دکتر فقیهی اظهار داشتند که برای تولید آنتی بادی‌های پیچیده‌تر ترجیح در استفاده ازmammalian cell ها می باشد چراکه در تولید موفق‌تر عمل خواهند کرد اگرچه در استفاده از این سلول ها نگرانی الودگی ویروسی نیز وجود دارد که با ایجاد شرایطی خاص میتوان این نگرانی را برطرف کرد.هم چنین آنتی بادی‌ها دوزهای درمانی بالایی نسبت به دیگر فراورده های بیولوژیک دارند بنابراین اثربخشی خط تولید باید بالا باشد تا تولید مقرون به صرفه باشد. در ادامه اشاره کردند مارکتینگ مونوکلونال آنتی بادی‌ها پتاسیل بالایی برای رشد و توسعه دارد و می تواند مورد توجه داروسازان قرار گیرد.

تنظیمات قالب